Over mij

Wonderkracht

Inspiratie en leefstijlcoaching

OVER MIJ

Meer liefde in de wereld brengen voelde altijd al als mijn roeping in dit leven. Ik geloof in de kracht van kwetsbaarheid, in authenticiteit en de spiegel die ieder ander voor je kan zijn om jezelf beter te leren kennen en te ontdekken wie jij ├ęcht bent.

Ik hou van schrijven, van sporten en van koken, van mama zijn voor mijn kinderen, van vriendin en maatje zijn, van docent zijn voor mijn studenten, van collega en buurvrouw zijn, van bijdragen aan een liefdevollere wereld.

 

MIJN ACHTERGROND

 

Na het VWO maakte ik voor mijn omgeving een wat onverwachte keuze door Sociaal Pedagogische Hulpverlening te gaan studeren. Tijdens deze studie deed ik ervaring op in de ouderenzorg en gaf ik spelbegeleiding aan kinderen en hun ouders met diverse culturele achtergronden. Na het behalen van mijn diploma SPH ori├źnteerde ik me binnen andere sectoren van het welzijnswerk: ik deed ervaring op in de psychiatrie, kinderopvang en gehandicaptenzorg. Ik besloot me verder te ontwikkelen richting coaching tijdens de HBO-opleiding Psychologie en werkte in deeltijd als trajectbegeleider voor jongeren en later als casemanager bij Bureau Jeugdzorg. Ik ontdekte mijn passie om mensen te motiveren het beste uit zichzelf te halen en kwam als docent in het MBO terecht. Gedurende ruim 10 jaar gaf ik naast mijn reguliere werk, groepslessen zoals Bodypump, -step en Xcore bij diverse sportclubs. Er valt zo veel te leren dus ik volgde in deeltijd de Master Pedagogiek. Ik maakte de overstap naar het HBO en kwam terecht bij de opleiding Gezondheidszorg en Welzijn, waar ik als lerarenopleider aankomende leraren bij opleidingen gericht op o.a. welzijn, gezondheidszorg en uiterlijke verzorging opleid. Ik werk daar nog steeds met veel enthousiasme en geef vakken als leefstijl, welzijnsmethodieken, levenslooppsychologie, voeding en dieetleer en sociologie. Binnen deze opleiding coach ik als studieloopbaanbegeleider tweedejaars studenten. Vorig jaar volgde ik een training verbindend communiceren, waar ik de methodiek van Geweldloze Communicatie leerde kennen en ontdekte ik Vipassana-meditatie. Het begeleiden bij het ontdekken van je eigen kracht heeft als rode draad een plek in mijn leven ingenomen en nu is het moment dat ik graag nog meer mensen wil inspireren.

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved