Oefenen


WONDERKRACHT

Inspiratie & Connectie

Oefenen

"Zeggen wat je wilt"

Mensen willen van nature graag bijdragen aan het geluk van een ander, vooral als dat vrijwillig is. Toch lijkt het in ons dagelijks leven eerder toeval te zijn dat een ander ons precies dát geeft, waar wij gelukkig van worden. Ben je zelf in staat om te formuleren wát jou gelukkig zou maken, op basis van de universele behoeften die mensen kennen? Waar zitten je eigen overtuigingen over wat egoïstisch is je nog in de weg? In hoeverre sta je zelf in verbinding met wat goed voor jou voelt en wat bijdraagt aan je eigen geluk?

Tijdens deze training oefen je om met meer helderheid te communiceren wat je graag wilt, zodat de ander het niet hoort als een eis of bevel, maar de vrijheid heeft om op je verzoek in te gaan. Daarnaast ontdek je de alternatieven: je gebruikt je creativiteit om naar mogelijkheden te zoeken die eveneens een antwoord kunnen zijn op wat jij graag wilt.

De oefeningen zijn gebaseerd op het model van Geweldloos Communiceren van Marhall Rosenberg. Voorkennis van dit model is handig maar zeker niet noodzakelijk om te kunnen deelnemen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

In 2019 vindt een try-out van deze training plaats voor een kleine groep mensen, op een locatie in Delft.

De training duurt een dagdeel, ongeveer 3 uur. Interesse? Laat het me weten, dan houd ik je op de hoogte!

Copyright @ All Rights Reserved