Empathisch gesprek


WONDERKRACHT

Inspiratie & Connectie

EMPATHISCH GESPREK

"Je hart luchten"

Wellicht ken je de magie van een goed gesprek? In dit gesprek gaat mijn aandacht volledig naar jou om te luisteren wat jij "kwijt zou willen". Zonder oordelen, adviezen of analyses, krijg jij de ruimte om jezelf te uiten. Met behulp van de stappen van Geweldloze Communicatie probeer ik jou verbinding te laten maken met wat er in je omgaat, zodat je meer inzicht krijgt in wat voor jou al aanwezig is en waar je naar verlangt om je leven te verrijken. 

Het is mogelijk om gebruik te maken van gevoelens- en behoeftenkaarten of om in plaats van aan tafel, het gesprek al wandelend te voeren.

En vaak blijkt er voor je zorgen niet direct een oplossing noodzakelijk. Het je gehoord voelen, de erkenning en empathie, maken dat je helderheid krijgt in wat er in je leeft, zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe perspectieven en mogelijkheden. Met een lichter hart vervolg je je dag!PRAKTISCHE INFORMATIE

Een gesprek kan plaatsvinden op een door jouw gewenste locatie of bij mij thuis. Reken op 45 minuten. Jouw investering bedraagt 50 euro.

Interesse om deel te nemen? Stuur me een berichtje!

Copyright @ All Rights Reserved